БУНГАЛО СТАНДАРТ (1° линия)

Бунгало с изглед към морето

Това климатизирано бунгало разполага със спалня, преходна всекидневна с разтегателен диван, шкаф за студена кухня с хладилник (без камера), микровълнова печка и кана за топла вода, телевизор, безплатен WiFi (услугата не е гарантирана), вътрешен двор с гледка към морето и собствена баня с душ.

В бунгалата не се разрешава внясянето на електро или газови уреди за готвене. В двора има барбекю на разположение на гостите. Бунгалото не разполага с прибори, чинии и чаши.

Удобства

Цени на нощувка за бунгало:

до 19 Юни, от 11 Септември– 160 лв за 3ма души; 180 лв за 4ма души

от 20 Юни, Юли, Август, 1-10 Септември– 195 лв за 3ма души; 215 лв за 4ма души

(деца над 1,99 год. въздраст се таксуват като възрастен)

В цените е включено: курортна такса, ДДС, местен данък.

Домашни любимци

Приемаме с удоволствие кучета БЕЗ ТАКСА. Във всяко бунгало се приемат до 2 кучета от малка или средна по големина породи или 1 от голяма порода.

ВАЖНО: При настаняване с домашен любимец, НЕ предлагаме спално бельо. Леглата/диваните ще бъдат оборудвани с протектор (спалня), възглавници, завивки и хавлиени кърпи (1 малка и една средно-голяма на човек) без спално бельо. Ако желаете да бъдат оборудвани с бельо, има допълнителна такса от 40лв на легло/диван на смяна.

Резервация

За да резервирате е нужно да направите запитване на имейла htl.alexander@gmail.com за периода, който ви интересува, типа бунгало и номер на гостите.

Изисква се 100% предплащане на резервацията по банков път или с карта (+1,5% банкова комисионна) до 48 часа след блокирането на опцията за резевация.

Нямя възможност за заплащане на място в брой. Мястото работи с автоматизирано настаняване чрез код за достъп, който ще бъде изпратен чрез имейл 1 ден преди деня на настаняване.

ВАЖНО: В момента на резервацията няма възможност за избиране на конкретно бунгало, тъй като бунгалата се разпределят автоматично в зависимост от запълняемостта.

Политика на анулиране

При неявяване или анулиране, предплатената сума НЕ се възстановява.