БУНГАЛО СТАНДАРТ (1° линия)

Бунгало с изглед към морето

Това климатизирано бунгало разполага със спалня, преходна всекидневна с разтегателен диван, шкаф за студена кухня с хладилник (без камера), микровълнова печка и кана за топла вода, телевизор, безплатен WiFi (услугата не е гарантирана), вътрешен двор с гледка към морето и собствена баня с душ.

В бунгалата не се разрешава внясянето на електро или газови уреди за готвене. В двора има барбекю на разположение на гостите. Бунгалото не разполага с прибори, чинии и чаши.

Удобства

Цени на нощувка за бунгало:

Юни, Септември– 168 лв за 3ма души; 189 лв за 4ма души

Юли, Август, 1-10 Септември– 199 лв за 3ма души; 220 лв за 4ма души

(деца над 1,99 год. въздраст се таксуват като възрастен)

В цените е включено: курортна такса, ДДС, местен данък.

Промоции

– При резервация с мин. 15 нощувки: подарък 1 нощувка.

*промоциите не може да се комбинират в една и съща резервация. Прилага се автоматично най-изгодната за клиента промоция, спрямо условията на резервацията.

Резервация

За да резервирате е нужно да направите запитване на имейла htl.alexander@gmail.com за периода, който ви интересува, типа бунгало и номер на гостите.

Изисква се 100% предплащане на резервацията по банков път или с карта (+1,5% банкова комисионна) до 48 часа след блокирането на опцията за резевация.

Нямя възможност за заплащане на място в брой. Мястото работи с автоматизирано настаняване чрез код за достъп, който ще бъде изпратен чрез имейл 1 ден преди деня на настаняване.

ВАЖНО: В момента на резервацията няма възможност за избиране на конкретно бунгало, тъй като бунгалата се разпределят автоматично в зависимост от запълняемостта.

Политика на анулиране

При неявяване или анулиране, предплатената сума НЕ се възстановява.