Условия за престой в Бунгала Александър

КК Шкорпиловци, Варна

  1. Настаняване  след 14:00 ч. 
  2. Напускане  до 10:00 ч., 
  3. При напускане от 10:01 ч. до 16:00 ч.  гостът дължи неустойка в размер на 50% от стойността за нощувка.
  4. При напускане след 16:00ч. гостът дължи неустойка в размер на 100%  от стойността за нощувка.
  5. Забранено пушенето на територията на бунгалото.
  6. При нужда от съдействие, моля позвънете на  +359 896959400.
  7. Гостите трябва да пазят тишина през нощните и следобедните часове.
  8. Гостите нямат право да внасят и използват внесени електронагревателни (отоплителни) уреди като котлони и други подобни съоръжения по време на престоя си.
  9. В комплекса е забранено внасянето и складирането на леснозапалими, взривни и обемисти предмети (мотоциклети, велосипеди и др.)
  10. Не е разрешено внасянето на домашни животни (кучета, котки и др), освен в случаите на предварителна договорка с управителя и при строго съблюдаване на хигиенните правила и норми. Всички щети възникнали по време на престоя им, в ползваната от тях стая и общите части се заплащат от приносителя на домашните животни (любимци).
  11. Не е разрешено разместването на мебели и имущество в стаите и помещенията на бунгалото (без съгласуване с администрацията).
  12. Забранява се изнасянето на всякакъв вид имущество (хавлии, кърпи, инвентар и др.) по време на престоя на гостите в бунгалото.
  13. Гостите носят материална (финансова) отговорност за повреденото и изгубено имущество собственост комплекса.
  14. При щети, които гостите намерят в момента на настаняването, са длъжни да уведомят персонала, за да не им бъдат таксувани в момента на напускане на бунгалото.
  15. Забранено е воденето на външни лица на територията на комплекса (в стаите и двора) за пребиваване без разрешение от администрацията.
  16. Гостите трябва да пазят чистота на територията на комплекса (в стаите, общите помещения, двора и др.)
  17. В цената е включено 1 почистване и смяна на спално бельо и хавлиени кърпи на всеки 5 нощувки при изрично поискване от клиента.
  18. Всеки допълнителен комплект спално бельо и хавлиени кърпи се заплаща допълнително.
  19. При напускане на стаите гостите са длъжни да затварят външните прозорци и врати на стаите (апартаментите).
  20. Гостите нямат право да напускат обекта в деня след последната заплатена нощувка, преди осъществяването на оглед на бунгалото от страна на персонала и констатирането на липсата или наличието на щети и липсващо имущество собственост на мястото за настаняване. В случай на напускане без оглед от страна на персонала на обекта, всяка щета или липса ще бъде начислена на гостите.
  21. Строго забранено е разхождането на домашни любимци в двора на комплекса, както и разхождането на кучета без повод.
  22. Паркинг: паркира се само в очертанията на паркинга и се допуска 1 автомобил на вила. За всеки следващ автомобил несъгласуван с администрацията, се заплаща 40 лв на нощувка.
  23. За нарушаването на следните правила, администрацията на мястото за настаняване, запазва изцяло правото си да анулира резервацията без възстановяване на сумата заплатена от страна на клиента. В този случай, клиента е задължен да напусне комплекса в присъствието на персонала на мястото за настаняване до най-много 20 минути. Ако клиента откаже да напусне, администрацията запазва правото си използва всякакви мерки позволени от закона за освобождаването на имота от страна на клиента.

Всеки гост настанен в Бунгала Александър, приема и се задължава да спазва горе упоменатите правила.

Администрацията на Италиком ЕООД  запазва правото да променя правилата.